-->

ESPA


  • 210 28 15 440 Υποστήριξη : 210 22 02 130

  • E-SHOP

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Νέος Μόνιμος Σταθμός Αναφοράς HxGN SmartNet στη Βόνιτσα

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την εγκατάσταση και λειτουργία ενός νέου σταθμού αναφοράς στη Βόνιτσα! Ο δέκτης είναι Full GNSS, υποστηρίζει δηλαδή όλους τους δορυφορικούς σχηματισμούς – GPS, Glonass, Galileo & BeiDou και επιπλέον είναι εξοπλισμένος με συσκευή απομακρυσμένης διαχείρισης, ενισχύοντας έτσι το δίκτυο στην περιοχή.

Δείτε πληροφορίες & τους λόγους για να είστε μέλος του δικτύου HxGN SmartNet εδώ

 Έλεγχος και παρακολούθηση αστικών & βιομηχανικών λυμάτων με χρήση σύγχρονων αισθητήρων

Στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος, της εξοικονόμησης νερού και ενέργειας που επιβάλλονται με αυστηρούς όρους από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η παρακολούθηση, ο έλεγχος και η διαχείριση των υγρών αποβλήτων είναι αναγκαία και επιτακτική.  Η επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική πηγή ύδατος για υδροβόρους τομείς όπως η άρδευση, υποκαθιστώντας πρωτογενή ύδατα που είναι όλο και λιγότερο διαθέσιμα εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών και του περιορισμού των βροχοπτώσεων, ιδίως στις νησιώτικες περιοχές της χώρας μας, όπου η ανομβρία είναι σύνηθες φαινόμενο.

Διαβάστε το άρθρο Έλεγχος και παρακολούθηση αστικών & βιομηχανικών λυμάτων με χρήση σύγχρονων αισθητήρων

HxGN SmartNet Global: Οι νέες υπηρεσίες για τους κατόχους δεκτών GNSS Leica

Διαβάστε πως οι αναβαθμίσεις στο δίκτυο HxGN SmartNet και οι καινοτομίες της Hexagon | Leica Geosystems εξαφανίζουν τα προβλήματα σύνδεσης στο πεδίο, βελτιώνουν την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα διευκολύνοντας κάθε χρήστη να ολοκληρώσει τις μετρήσεις του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος σε χρόνο, κόπο και χρήμα.

Εργαστείτε έως 10 λεπτά με απώλεια σύνδεσης στο internet οπουδήποτε στον κόσμο* 😉

Διαβάστε το άρθρο..

Leica BLK360 G2: 6 λόγοι που πρέπει να είναι Νο1 στη λίστα επιλογών σας ως το απόλυτο 3D Scanner για το 2023

Μετά τον 3D σαρωτή BLK360, που έγινε Best Seller στην αγορά της καταγραφής πραγματικότητας (3D Scanning), η Leica Geosystems παρουσίασε (2022) τον διάδοχο του BLK360, τον νέο 3D σαρωτή laser Leica BLK360 νέας γενιάς.
Εάν είστε Αρχιτέκτονας, Πολιτικός Μηχανικός, Τοπογράφος, Ναυπηγός, Κατασκευαστής ή έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε από μία απλή κάτοψη, έως πολύπλοκες μοντελοποιήσεις αντικειμένων, εάν εργάζεστε σε εφαρμογές BIM, συμμετέχετε σε έργα Smart Cities ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που απαιτεί τρισδιάστατη σάρωση και μοντελοποίηση, έχετε τουλάχιστον 6 λόγους να βάλετε  τον σαρωτή BLK360 νέας γενιάς στη λίστα των επενδύσεων σας το 2023.

 
 
Καλή, Δημιουργική χρονιά! Χαρούμενο το 2023!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ένα Δημιουργικό έτος με Υγεία και Ευημερία!
Μια χρονιά τελειώνει, μια καινούρια ξεκινά.. με ευκαιρίες για νέους στόχους και νέα ξεκινήματα. Σαν κι αυτά που θα σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, όσο φιλόδοξοι και αν είναι.
Με όρεξη, πάθος & φρέσκιες ιδέες, νέες λύσεις & υπηρεσίες, είμαστε δίπλα σε κάθε σας βήμα. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης για να σας ενθαρρύνει στα εύκολα και να σας στηρίζει στα δύσκολα.
Και το 2023, θέτουμε τον πήχη ψηλά και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μαζί τις νέες προκλήσεις.. Σας περιμένουμε!Ωράριο εορταστικής περιόδου

Σας ενημερώνουμε ότι την περίοδο των εορτών η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή τις επίσημες αργίες:

  • Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022
  • Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Επιπλέον, 2 Ιανουαρίου 2023 είναι ημέρα της ετήσιας απογραφής. Όλες οι παραγγελίες που θα εκκρεμούν την ημερομηνία αυτή, θα δρομολογηθούν από τις 3.1.2022.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με Υγεία!
Γιορτάστε, δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια & τους φίλους σας!


Γιατί η τεχνολογία 3D Scanning αφορά όλους όσους εργάζονται στον κατασκευαστικό κλάδο
Σήμερα, οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες έχουν υιοθετήσει με επιτυχία την τεχνολογία 3D Scanning και απολαμβάνουν τα οφέλη της. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τις μικρότερου μεγέθους εταιρείες, τα τεχνικά γραφεία ή τους ιδιώτες μηχανικούς οι οποίοι όμως μπορούν να επωφεληθούν ιδιαιτέρως από την χρήση της τεχνολογίας 3D Scanning τόσο στην καθημερινή τους ρουτίνα όσο και στην ανάληψη έργων με μεγαλύτερο κέρδος. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;  
Σε αυτό το άρθρο εξετάζουμε
  • τα οφέλη της τεχνολογίας 3D Scanning στην εργασία κάθε μηχανικού (αρχιτέκτονα, τοπογράφου, πολιτικού μηχανικού..)
  • πως μπορεί η METRICA να σας βοηθήσει στα πρώτα βήματα, από την καθοδήγηση και εκπαίδευση έως και την υποστήριξη μακροπρόθεσμα.
 
 

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας