-->

Blog

Reality Cloud Studio | Τι είναι & τι προσφέρει στη ροή εργασίας με 3D δεδομένα

Με το Reality Cloud Studio, η εποχή της ψηφιακής πραγματικότητας ανοίγει νέους ορίζοντες στη συνεργασία, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων. Με την ευκαιρία των προνομιακών προσφορών για νέους πελάτες και την εκπτωτική πολιτική για τους παλαιούς, συνεχίζουμε να δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ομάδα να εξερευνήσει να εκμεταλλευτεί τα οφέλη της εικονικής πραγματικότητας, διευκολύνοντας την καθημερινότητα εκατομμυρίων επαγγελματιών παγκοσμίως. Σε αυτό το άρθρο, ανακαλύψτε πως το Reality Cloud Studio επαναπροσδιορίζει τη ροή εργασίας με 3D δεδομένα και προσφέρει μια νέα διάσταση στη δημιουργία, επεξεργασία και διαμοιρασμό περιεχομένου.

Webinar | Complete Trinity Pro Workflow in 20 Minutes

Ανακαλύψτε σε 20 μόλις λεπτά πόσο εύκολες γίνονται οι αποστολές εναέριας αποτύπωσης με το Trinity Pro!
Ο Daniel Murphy, Customer Success Manager στην Quantum Systems εξηγεί πως σχεδιάζετε, εκτελείτε και επεξεργάζεστε τα δεδομένα που συλλέγετε με το Trinity Pro. Μάθετε όλα τα tips & tricks για το πεδίο & τα λογισμικά επεξεργασίας!

📅 Ημερομηνία: 28 Μαρτίου 2024 | 17:00 – 17:30

🚀 Μην το χάσετε! Εγγραφείτε στο webinar της Quantum Systems και δείτε πως θα επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση όταν εργάζεστε με το Trinity Pro!

Qube640 Announcement

Μια συνεργασία των Quantum Systems & YellowScan

Σας παρουσιάζουμε τον νέο σαρωτή LiDAR Qube640, έναν προηγμένο αισθητήρα LiDAR που προσφέρει υψηλή απόδοση στην αναγνώριση της βλάστησης και ακριβή ανίχνευση φύλλων και κορμών δέντρων καθώς και βελτιωμένη απόδοση στις κατακόρυφες σάρωσεις με μειωμένα σφάλματα στις εξωτερικές περιοχές, χάρη στο νέο εξειδικευμένο IMU που διαθέτει. 

Virtual Surveyor – 7 λόγοι για να το εντάξετε στην καθημερινή σας εργασία

Το Virtual Surveyor είναι ένα κορυφαίο εργαλείο γεωδαιτικών μετρήσεων, το οποίο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ εφαρμογών επεξεργασίας φωτογραμμετρικών δεδομένων από drones καιπακέτα σχεδιασμού CAD – τοπογραφικά λογισμικά. Το ευέλικτο αυτό λογισμικό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται μόνο τις απαραίτητες τοπογραφικές πληροφορίες από τα χαώδη δεδομένα των drones, τις οποίες οι μηχανικοί απαιτούν για έργα κατασκευής, οδοποιίας, χωματουργικά έργα και ορυχεία / μεταλλεία. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τους επτά βασικούς πυλώνες που καθιστούν το λογισμικό Virtual Surveyor μια αξιόλογη επιλογή.

Webinar | Cloud-Powered Collaboration Transforming Reality Capture with Reality Cloud Studio

Τι είναι το Reality Cloud Studio και πως μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση δεδομένων 3D στο cloud; 

🚀 Εγγραφείτε στο επερχόμενο webinar και ανακαλύψτε πως θα επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση όταν εργάζεστε σε έργα laser scanning!

📅 Ημερομηνία:  20 Μαρτίου 2024 | 11 am EDT

Νέο προϊόν Matterport CAD File Add-On

Ένα One-Click εργαλείο δημιουργίας CAD αρχείων που απλοποιεί τη ροή εργασίας σχεδίασης.
Η Matterport αυτοματοποιεί και διαμορφώνει το μέλλον, παρουσιάζοντας το Matterport CAD File Add-On. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εργαλείο λήψης κατόψεων σε μορφή CAD αρχείων που λειτουργεί με έναν απλό κλικ, σχεδιασμένο για να διευκολύνει την ροή εργασίας στον χώρο του σχεδιασμού. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει τη λήψη επεξεργάσιμων σχεδίων CAD απευθείας από τα ψηφιακά δίδυμα της Matterport, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο σχεδίασης και τεκμηρίωσης.

Ξεκλείδωσε αμέτρητες δυνατότητες με το Leica Infinity.

Leica Infinity - Μια παραγωγική σουίτα εργαλείων που γεφυρώνει το πεδίο με το γραφείο.

Το Leica Infinity δεν είναι απλώς ένα λογισμικό γραφείου για επαγγελματίες. Είναι ένα εργαλείο αυξημένης παραγωγικότητας που βοηθά τον χρήστη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των εργασιών πεδίου και γραφείου, σε επίπεδο που δεν είχε προηγουμένως φτάσει καμία άλλη εφαρμογή. Πρόκειται για ένα φιλικό λογισμικό, σχεδιασμένο για διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων, επεξεργασία, ανάλυση, έλεγχο της ποιότητας και συνδυασμό των δεδομένων από διαφορετικά τοπογραφικά όργανα μέτρησης: χωροβάτες, γεωδαιτικούς σταθμούς, δέκτες GNSS, drones. Πλέον, προσφέρει και δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων από επίγειους σαρωτές laser 3D επιταχύνοντας καθημερινές απλές και σύνθετες εργασίες των μηχανικών.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας