-->

Εκπαιδεύσεις - Σεμινάρια

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης - METRICA AE

Αναπτύξτε τις δεξιότητες σας

Στη METRICA επικροτούμε τη δια βίου μάθηση και γι’ αυτό τα στελέχη μας εκπαιδεύονται / ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και στο αντικείμενο που απασχολούνται. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνδυασμό με τις ανάγκες που ανακύπτουν μέσα από την επαφή μας με δεκάδες επαγγελματίες καθημερινά, προσφέρουμε μια σειρά εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων που σκοπό έχουν να δώσουν τα εφόδια που χρειάζεται κάθε ενδιαφερόμενος για να ολοκληρώνει επιτυχώς οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνει.

Εκπαιδεύσεις: Η ομάδα μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στη χρήση του εξοπλισμού και των λογισμικών που προσφέρουμε ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του ενδιαφερόμενου.
Σεμινάρια: Τα στελέχη μας σε συνεργασία – όταν αυτό χρειάζεται – με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου – διοργανώνουν σεμινάρια βασικής και προχωρημένης εκπαίδευσης για την ορθή χρήση του εξοπλισμού και των λογισμικών σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδευτείτε στον σωστό χειρισμό του εξοπλισμού σας. Ανακαλύψτε πως να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα σας ξεκλειδώνοντας όλες τις δυνατότητες του. Εξελίξτε τις γνώσεις σας με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας μας.

Εξατομικευμένη εκπαίδευση

75/ώρα

  • Εκπαίδευση ανάλογα με τον τύπο του εξοπλισμού και τις ιδιαίτερες ανάγκες του ενδιαφερόμενου

Εξατομικευμένη εκπαίδευση (κάτοχοι συμβολαίου Τ.Υ.)

52/ώρα

  • Εκπαίδευση ανάλογα με τον τύπο του εξοπλισμού και τις ιδιαίτερες ανάγκες του ενδιαφερόμενου

Σεμινάρια

Εντρυφήστε στη γνώση και εκμεταλλευτείτε την εμπειρία των ειδικών τόσο στον χειρισμό εξοπλισμού / λογισμικού όσο και στην χρήση του σε καθημερινές εφαρμογές. Εξοικειωθείτε με ροές εργασίας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και αυξήστε την αποδοτικότητα σας στο μέγιστο.

Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει ή στείλτε μας το αίτημα σας σύφωνα με το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Invalid Input
Invalid Input
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.