-->

Blog

Η ομάδα της Metrica ΑΕ σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει πως τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά 16 με 20 Αυγούστου 2021.

Η ομάδα της Metrica ΑΕ σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει πως τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά 16 με 20 Αυγούστου 2021.
Με νέους στόχους, φρέσκες ιδέες και νέες λύσεις για τους επαγγελματίες ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τέλη Αυγούστου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων μας την περίοδο των διακοπών και προγραμματίστε έγκαιρα τα ραντεβού και τις εργασίες σας.

 

 

Συνδρομές HxGN SmartNet
Deadline για ανανέωση συνδρομών 13 Αυγούστου 2021.
Για αδιάλειπτη εργασία και τον Αύγουστο με συνεχή πρόσβαση στο δίκτυο του HxGN SmartNet, ανανεώστε έγκαιρα την συνδρομή σας έως τις 13 Αυγούστου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό και δεν θα είναι δυνατή η ενεργοποίηση καμιάς συνδρομής κατά το διάστημα 13-22/08/2021.

Τεχνική Υποστήριξη
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα παραμείνει κλειστό 16 με 20 Αυγούστου 2021. Για συμβουλές και αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων στο πεδίο μπορείτε να συμβουλεύεστε τις συχνές ερωτήσεις εδώ.

Ενοικίαση τοπογραφικού εξοπλισμού
Κλείστε έγκαιρα τον τοπογραφικό σας εξοπλισμό και εργαστείτε απρόσκοπτα απολαμβάνοντας τις ειδικές τιμές που σας προσφέρουμε τον μήνα Αύγουστο στην ενοικίαση εξοπλισμού.  Ενδεικτικά, παραλάβετε δέκτη GNSS από τα γραφεία μας την Παρασκευή 13/8 με παράδοση τη Δευτέρα 23/8 (10 ημέρες) στην προνομιακή τιμή των 300€ + ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει και για την επαρχία.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Εργαστήριο Service
Έκπτωση 15% τον μήνα Αύγουστο
Εκμεταλλευτείτε την περίοδο των διακοπών και προγραμματίστε τον έλεγχο και τη συντήρηση του τοπογραφικού σας εξοπλισμού, χωρίς να χάσετε μέρα από την εργασία στο πεδίο. Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από την έκπτωση 15% στην εργασία SERVICΕ που ισχύει για τα ραντεβού SERVICE από 1/08/2021 έως 31/08/2021. Κλείστε το ραντεβού σας στο 2102815440.

Τέλος, η ομάδα της METRICA σας καλεί να τηρείτε τα μέτρα προστασίας τόσο για την προσωπική σας Υγεία όσο και για το καλό του κοινωνικού συνόλου.
Και για αυτό το καλοκαίρι το μήνυμα μας είναι «Μείνετε Ασφαλείς, μείνετε Υγιείς».

Καλές διακοπές!

 

Θέματα από το Blog μας