-->

Blog

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ METRICA, Topomarket & CON.ME.T

Η METRICA, η Topomarket και η CON.ME.T. ανακοινώνουν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με κοινό όραμα την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών λύσεων σε όλο το φάσμα των μετρητικών εφαρμογών στους τομείς της Τοπογραφίας / Κατασκευής, του Περιβάλλοντος, της Βιομηχανίας, της Ναυτιλίας.

Το συνεκτικό, δυναμικό σχήμα των τριών εταιρειών αξιοποιεί στο έπακρο την οργάνωση, την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού της METRICA και την ευελιξία και τη δυναμική των Topomarket και CON.ME.T. Στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Οι βασικοί άξονες αυτής της συνεργασίας είναι οι ακόλουθοι:

•    Ανάπτυξη των προϊόντων των τριών εταιρειών προσφέροντας ένα διευρυμένο καλάθι λύσεων (προϊόντα και υπηρεσίες) σε συμφέρουσες, οικονομικές τιμές.
•    Ανταλλαγή τεχνολογίας και τεχνογνωσίας με σκοπό την καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών.
•    Αξιοποίηση των online & offline καναλιών ώστε να καλυφθούν οι διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματία στον τομέα της μέτρησης (πολυκαναλική πελατειακή εμπειρία).
•    Δημιουργία μιας πιο ευέλικτης και αποτελεσματικής ομάδας η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματία σε όλο το εύρος της ελληνικής επικράτειας.
 
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι τρεις εταιρείες αποτελούν μια καλά εκπαιδευμένη στις συνεργατικές δράσεις και εξαιρετικά συντονισμένη ομάδα εργασίας, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η νομική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία  κάθε εταιρείας η οποία  διατηρείται στο ακέραιο. Κάθε εταιρεία αποτελεί διαφορετική εμπορική και νομική οντότητα.
 
Λίγα  λόγια για την METRICA Α.Ε.
Με διαρκή παρουσία και ανοδική πορεία από το 2005 και επενδύσεις σε υποδομές, προσωπικό και συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους – Leica Geosystems AG, Hexagon AB, Ott Hydromet GmbH, Easy Laser AB, Quantum-Systems GmbH, Norbit ASA, Geofennel GmbH, Photron κ.α. - η METRICA προτείνει σύγχρονες, ολοκληρωμένες μετρητικές λύσεις για απλές και σύνθετες εφαρμογές στους τομείς της Τοπογραφίας / Κατασκευής, του Περιβάλλοντος, της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας. Δραστηριοποιείται σε καινοτόμα μετρητικά projects και έχει επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Κύπρο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με την παροχή μετρητικών υπηρεσιών κυρίως στον τομέα της Ναυτιλίας. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καιρών, αναπτύσσει και ανανεώνει διαρκώς την τεχνογνωσία της, και με την εν λόγω συνεργασία αυξάνει τη δυναμική της αποκτώντας κρίσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
www.metrica.gr
 
Λίγα  λόγια για την Topomarket IKE
Η Topomarket IKE ιδρύθηκε το 2017. Συνεργάζεται με μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους όπως η Hi-Target  της οποίας είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, η GeoMax AG και η Chasing-Innovation Technology Co. ενώ διαθέτει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.topomarket.gr.
Το μεγάλο εύρος επιλογών, η ποιότητα, οι εξαιρετικές τιμές και η άριστη εξυπηρέτηση είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν και την κατατάσσουν σε μια από τις δυναμικά ανερχόμενες εταιρίες στον κλάδο. 
www.topomarket.gr                     
 
Λίγα  λόγια για την CON.ME.T (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.)
Η CON.ME.T (CONstruction MEasuring Tools) ιδρύθηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη και δραστηροποιείται στην εμπορία, επισκευή & ενοικίαση μηχανημάτων μέτρησης. Είναι αντιπρόσωπος τoυ ελβετικού κολοσσού Leica Geosystems AG (Construction tools) και μεταπωλητής της METRICA στη Β. Ελλάδα, της CHC Navigation και της Laser Technology Inc. Η εταιρεία στηρίζει την επιτυχημένη πορεία της στην προώθηση προϊόντων άριστης ποιότητας, την παροχή της καλύτερης δυνατής τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες της σε συδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
www.conmet.gr


Θέματα από το Blog μας