-->

Blog

Εντυπωσιακή 3D αποτύπωση σήραγγας με τη χρήση του Leica BLK360

Οι σύγχρονες λύσεις 3D αποτύπωσης προσφέρουν ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε κάθε χρήστη. To τεχνικό γραφείο μελετών AirGeo Thanasis Mitsikostas & Partners, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία σε εφαρμογές τεχνικών έργων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επένδυσε στον Leica BLK360, έναν μικρό, εύχρηστο και απόλυτα αξιόπιστο σαρωτή laser.
Οι μηχανικοί Θανάσης Μητσικώστας & Ευάγγελος Μητσικώστας μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία τους από μια ιδιαίτερα απαιτητική μελέτη περίπτωσης. Μέσα από το customer story τους, επιβεβαιώνουν πως ο Leica BLK360 σε συνδυασμό το Leica Cyclone Register 360 διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την ολοκλήρωση εργασιών 3D αποτύπωσης και ψηφιακής τεκμηρίωσης προσφέροντας ταχύτητα, ακρίβεια και ευκολία στη χρήση.


Η μελέτη περίπτωσης αφορούσε την 3D αποτύπωση σήραγγας στη Γορίτσα Μαγνησίας, με σκοπό τη δημιουργία τοπογραφικών σχεδίων με ακρίβεια χιλιοστών. Χάρη στη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και της σωστής μεθοδολογίας επιτεύχθηκε η πλήρης αποτύπωση της σήραγγας με απόλυτη ακρίβεια.

Δείτε εδώ το σχετικό customer story

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις 3D Scanning & Reality Capture ή επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 2102815440.

 

 

Θέματα από το Blog μας