-->

Blog

Matterport - Ένα «πολύ-εργαλείο» για κάθε επαγγελματία στον τομέα της κατασκευής

Η τριπλή υπόσταση της Matterport δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κατασκευής. Από την τεκμηρίωση as-built έως την γρήγορη, αποτελεσματική διενέργεια μετρήσεων και την δημιουργία 3D εικονικών περιηγήσεων η Matterport τα προσφέρει όλα με απόλυτη ευκολία, εξαιρετική ταχύτητα και την επιθυμητή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ακρίβεια.

 Τριπλή υπόσταση

Η Matterport δεν αντικαθιστά τα σύγχρονα εργαλεία μέτρησης των μηχανικών όπως οι γεωδαιτικοί σταθμοί και οι σαρωτές laser λειτουργεί όμως ως ένα πολύ-εργαλείο που «υπηρετεί» διαφορετικές ανάγκες και χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές για την

  • Τρισδιάστατη απεικόνιση ενός χώρου και τεκμηρίωση αυτού
  • Δημιουργία 3D περιηγήσεων (3D Virtual Tours)
  • Πραγματοποίηση μετρήσεων χρήση σε as built μελέτες

Οι εφαρμογές ποικίλλουν, από την αποτύπωση ενός χώρου για υπολογισμό εργασιών ανακαίνισης, τη δημιουργία κατόψεων για αρχιτεκτονικές και άλλες παρεμβάσεις, την αρχειοθέτηση για μελλοντικές ανάγκες, την αποτελεσματική προβολή χώρων / κατοικιών, ξενοδοχείων / καταστημάτων / μουσείων κ.α.

Κόστος επένδυσης

Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης σας η άποψη σχετικά με το ύψος της επένδυσης για την απόκτηση της Matterport σίγουρα ποικίλλει. Ωστόσο, συγκριτικά με τη χρήση της, τις δυνατότητες της και την προοπτική ανάπτυξης που δίνει στην επιχείρηση σας, το κόστος είναι αν όχι μικρό τουλάχιστον αναμενόμενο και αποδεκτό.

Σκεφτείτε τον τύπο της επιχείρησης σας, τους στόχους και τις προοπτικές στην περιοχή που δραστηριοποιείστε και αναλογισθείτε πόσο θα σας βοηθούσε η Matterport να αναπτύξετε τη δραστηριότητα σας.

Και μην ξεχνάμε, στην εποχή του covid-19, η ψηφιοποίηση είναι το παν.

Για τους νέους συνδρομητές

Έως 31/12 όλοι εσείς που θα αποφασίσετε να βάλετε την Matterport στην επαγγελματική σας ζωή, έχετε έκπτωση 20% στο ετήσιο Matterport Subscription Plan.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Matterport.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδέες για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την Matterport στην εργασία σας, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Προσπαθήστε ξανά
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

 

 

 

Θέματα από το Blog μας