-->

Καθοδήγηση μηχανημάτων

Λογισμικά ελέγχου εργοταξιακών μηχανημάτων

 Leica MC1 - 3D machine control software for your construction site

Leica MC1- 3D Λογισμικό για απόλυτο έλεγχο μηχανημάτων στο εργοτάξιο

Η Leica MC1 είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού για όλες τις λύσεις καθοδήγησης μηχανημάτων της Leica Geosystems.

Πως λειτουργεί: Συγκρίνοντας το μοντέλο σχεδίασης (μελέτη) με την πραγματική θέση του μηχανήματος, όπως το άκρο του κάδου του εκσκαφέα ή του μαχαιριού του Grader, το MC1 βοηθά τον χειριστή να τοποθετήσει εύκολα αλλά σωστά το μηχάνημα ώστε να υλοποιήσει τη μελέτη. Το λογισμικό MC1 ελέγχει αυτόματα το βασικό εργαλείο του μηχανήματος, αυξάνοντας την αποδοτικότητα των χειριστών στα εργοτάξια.
Το λογισμικό Leica MC1 συνοδεύεται από την κονσόλα MCP80 το οποίο εγκαθίσταται στον  σταθμό σύνδεσης MDS, και εξασφαλίζει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών μηχανημάτων. Η  πλατφόρμα MC1 είναι πλήρως ενσωματωμένη στη ροή εργασιών ενός εργοταξίου, υποστηριζόμενη από την πλατφόρμα Leica ConX που βασίζεται σε cloud εφαρμογή  για αποτελεσματικότερη διαχείριση των κατασκευαστικών έργων.

Διαχείριση δεδομένων
Το λογισμικό MC1 απλοποιεί τον χειρισμό δεδομένων και είναι ανοιχτό σε όλους τους  τύπους δεδομένων σχεδίασης, επιτρέποντας μια ευέλικτη ροή για την υποστήριξη εργασιών στο πεδίο. Όλα τα μηχανήματα στο εργοτάξιο, καθώς και το iCON site της Leica Geosystems, λειτουργούν στην ίδια δομή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται η μετατροπή δεδομένων. Επιπλέον, η απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων μεταξύ μηχανημάτων και γραφείου είναι εγγυημένη.

Μειώστε το κόστος, αυξήστε την παραγωγικότητα
Η σχεδίαση του λογισμικού σε όλες τις εφαρμογές ελέγχου-καθοδήγησης μηχανημάτων  μειώνει την ανάγκη εκπαίδευσης των χρηστών. Η ίδια πλατφόρμα λογισμικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς αισθητήρες, γεγονός που απλοποιεί τη διαδικασία εκμάθησης και βοηθά στην γρήγορη, σωστή εφαρμογή των λύσεων. Επιπλέον, όλα τα συστήματα εγκαθίστανται εύκολα και έχουν χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης. 

Απλοποιημένη εργασία
Ένα εύκολο περιβάλλον εργασίας, προσαρμοσμένο στη μελέτη υποστηρίζει τους χρήστες να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορη και ακριβέστερη. Η χρήση του λογισμικού είναι ξεκάθαρη και με απλά σύμβολα για να βοηθήσει τον χειριστή να εστιάσει στα σημαντικά βήματα.

Πίνακας ελέγχου Leica MCP80 για όλες τις 3D εφαρμογές

Η κονσόλα Leica MCP80 με τον σταθμό σύνδεσης Leica MDS και το λογισμικό MC1, είναι ιδανική  λύση για όλα τα μηχανήματα και όλες τις εργοταξιακές εργασίες

Η χρήση της κονσόλας MCP80 είναι ίδια όποια λύση κι αν έχετε επιλέξει. Όλες οι εφαρμογές καθοδήγησης μηχανημάτων μπορούν να «τρέξουν» μέσω της MCP80 γεγονός που καθιστά την εκπαίδευση των χειριστών εύκολη και την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και μηχανημάτων μια απλή υπόθεση.

Δεδομένα ειδικά για τη μηχανή, όπως τιμές βαθμονόμησης και υδραυλικές παράμετροι, αποθηκεύονται στο σταθμό σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο, η κονσόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα χωρίς τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων. Ο χειριστής μπορεί να μεταφέρει την κονσόλα από το ένα μηχάνημα στο άλλο.

Στιβαρή κατασκευή, αντοχή στον χρόνο, αξιοπιστία.
Η κονσόλα και ο σταθμός σύνδεσης έχουν πολύ στιβαρή σχεδίαση και δομή για λειτουργία ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Όλες οι συνδέσεις καλωδίων είναι τοποθετημένες στο Leica MDS έτσι ώστε η κονσόλα MCP80 να μην έχειι καλώδια. Τόσο ο πίνακας όσο και ο σταθμός σύνδεσης είναι πιστοποιημένοι με IP66 και IP67 (προστασία από σκόνη και νερό).

Εύκολο στη χρήση και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας
Με πελατοκεντρικό σχεδιασμό,  εγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, το MCP80 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευκολία στη χρήση. Η Leica Geosystems προσφέρει τρεις παραλλαγές σταθμών σύνδεσης, τα Leica MDS10, MDS20 και MDS30, για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της σε όλο τον κόσμο.


Φυλλάδια


Intelligent Solutions brochure
Leica MCP80 data sheet
Leica MDS data sheet
Leica iCON iGG3 3D Solution

Εξυπνες 3D λυσεις για Grader

Το σύστημα της Leica iGG3 φέρνει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των Grader. Η 3D λύση φέρνει την μελέτη μέσα στην καμπίνα. Εργαστείτε ανεξάρτητα και με ακρίβεια, οπουδήποτε καθοδηγούμενος από ένα σύστημα GNSS ή έναν ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό. Το σύστημα iGD3  για ισοπεδωτές /Graders μπορεί να αυξήσει την ακρίβεια υλοποίησης του έργου, την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων και συνδυάζει ευκολία χρήσης, ευελιξία και ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη. Η λύση ενσωματώνει το λογισμικό Leica ConX, το οποίο σας επιτρέπει την εύκολη μεταφορά δεδομένων μεταξύ γραφείου και μηχανημάτων, απομακρυσμένης επικοινωνίας, διαχείρισης στόλου και ανάλυσης παραγωγικότητας μέσω της πλατφόρμας ConX.

Ένα λογισμικό για όλα
Η κοινή πλατφόρμα λογισμικού, Leica MC1, προσφέρει μια  ευέλικτη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μηχανήματα.

Εύκολο περιβάλλον χρήστη
Το λογισμικό MC1 έχει απλό σχεδιασμό με όλες τις σχετικές λειτουργίες να γίνονται εύκολα απευθείας στην οθόνη. ( Επιλέξτε από τις διαφορετικές προβολές οθόνης για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας).

Προσαρμοστικοτητα
Διαμορφώστε τη 3D λύση του μηχανήματος  σας γρήγορα και οικονομικά, ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις της εργασίας. Μειώστε την πολυπλοκότητα του στόλου σας χρησιμοποιώντας μία πλατφόρμα για όλα τα μηχανήματα και αποκτήστε καλύτερη χρήση των εξαρτημάτων τους.

Κοινή χρήση δεδομένων
Η διαλειτουργικότητα των λύσεων, τα ανοιχτής μορφής δεδομένα και η ευελιξία με την οποία μπορούν οι χρήστες να διαχειριστούν την εργασία τους εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο κόστος.

Φυλλάδια

Trisonic sensor MUS1400
Intelligent Solutions brochure
Leica iCON grade brochure

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τις λύσεις Καθοδήγησης Μηχανημάτων Έργων

Μή επιτρεπτή εισαγωγή ονόματος. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Μή επιτρεπτή εισαγωγή ονόματος. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Μή επιτρεπτή εισαγωγή τηλεφώνου. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Μή επιτρεπτή εισαγωγή e-mail. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Invalid Input

Invalid Input

Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Θέματα από το Blog μας