-->

Σαρωτές laser (HDS)

Leica BLK360 G2: 6 λόγοι που πρέπει να είναι Νο1 στη λίστα επιλογών σας ως το απόλυτο 3D Scanner για το 2023
Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί μία σημαντική αλλαγή στον τομέα της συλλογής μετρητικών δεδομένων, με την ευρεία διάδοση συσκευών Reality Capture όπως οι 3D Laser Scanners, επίγειοι (TLS) ή εναέριοι με την βοήθεια Drones αλλά και Mobile Systems ή πολυδεσμικούς ηχοβολιστές οι οποίοι μεταφέρονται συνήθως με οχήματα όπως αυτοκίνητα, σκάφη κλπ.

Ιδιαίτερα στις επίγειες συσκευές τρισδιάστατης σάρωσης και παραγωγής νέφους σημείων, έχει γίνει κυριολεκτικά μία έκρηξη προσφοράς συσκευών, λογισμικών και ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες καλύπτουν κάθε ανάγκη καταγραφής της πραγματικότητας και δίνουν στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους πιο γρήγορα, πιο εύκολα, με μεγάλη ακρίβεια αλλά κυρίως εξαλείφοντας την ανάγκη επιστροφής στο πεδίο για να επαναλάβουν μετρήσεις.

Δείτε εδώ όλες τις λύσεις 3D Scanning
Leica BLK360 G2: 6 λόγοι που πρέπει να είναι Νο1 στη λίστα επιλογών σας ως το απόλυτο 3D Scanner για το 2023

O 3D scanner Leica BLK360

Η Leica Geosystems έκανε τη διαφορά φέρνοντας στην αγορά τον σαρωτή laser Leica BLK360. Το μικρό του μέγεθος, η ταχύτητα (πλήρης σάρωση σε λιγότερο από 3 λεπτά), η ακρίβεια και η γνωστή ποιότητα των προϊόντων της Leica, έκαναν τον σαρωτή BLK360 πολύ γρήγορα το απόλυτο Best Seller στην αγορά της καταγραφής πραγματικότητας (3D Scanning), ενώ η πολύ προσιτή τιμή του βοήθησε κάθε επαγγελματία της μέτρησης να υιοθετήσει γρήγορα και αποτελεσματικά την τεχνολογία της τρισδιάστατης σάρωσης, ανοίγοντας νέες προοπτικές στις δραστηριότητές του.

Το 2022 η Leica Geosystems παρουσίασε τον διάδοχο του BLK360, τον νέο 3D σαρωτή laser Leica BLK360 νέας γενιάς.

Εάν είστε Αρχιτέκτονας, Πολιτικός Μηχανικός, Τοπογράφος, Ναυπηγός, Κατασκευαστής ή έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε από μία απλή κάτοψη, έως πολύπλοκες μοντελοποιήσεις αντικειμένων, εάν εργάζεστε σε εφαρμογές BIM, συμμετέχετε σε έργα Smart Cities ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που απαιτεί τρισδιάστατη σάρωση και μοντελοποίηση, έχετε τουλάχιστον 6 λόγους να βάλετε  τον σαρωτή BLK360 νέας γενιάς στη λίστα των επενδύσεων σας το 2023.
Leica BLK360 G2: 6 λόγοι που πρέπει να είναι Νο1 στη λίστα επιλογών σας ως το απόλυτο 3D Scanner για το 2023

Ας δούμε μαζί 6 λόγους για να επενδύσετε στην αγορά του:

1. Εκπληκτικά μικρό μέγεθος

Το μικρό μέγεθος του 3D σαρωτή BLK360 G2 επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του. O BLK360 πηγαίνει όπου πάτε εσείς. Μεταφέρεται ως χειραποσκευή σε αεροπλάνο και πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας. Ξεχάστε τις μεγάλες και ασήκωτες συσκευές τρισδιάστατης σάρωσης. Με μέγεθος 255 χιλιοστά σε ύψος και διάμετρο μόλις 80 χιλιοστά, είναι πολύ πιο εύκολο στην μεταφορά από ένα laptop. Και ζυγίζει μόλις 750 γραμμάρια (850 με την μπαταρία).

2. Η ασυναγώνιστη ταχύτητα για την κατηγορία του

Ο Leica BLK360 νέας γενιάς θέτει νέα στάνταρ ταχύτητας, σαρώνοντας σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα πλήρη θόλο 360° x 270° μαζί με φωτογραφίες στην ρύθμιση των 50 mm @ 10 m. Θέλετε μεγαλύτερη ακρίβεια; Κανένα πρόβλημα. Ακόμη και στα 6 mm @ 10 m, ο χρόνος σάρωσης δεν ξεπερνάει τα 75 δευτερόλεπτα.

3. Μέγιστη ευελιξία στην χρήση του.

Μπορείτε να εργαστείτε με τον σαρωτή BLK360 G2 με την εφαρμογή για κινητό ή Tablet Leica Cyclone Field 360 ή με ένα απλό πάτημα του μοναδικού κουμπιού του. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε πάνω σε τρίποδο, στο έδαφος ή πάνω σε τραπέζι. Μπορείτε να σαρώσετε σε κάθετη ή οριζόντια στάση, ακόμα και ανάποδα. Τα νέφη θα συνενωθούν αυτόματα χωρίς καμία δυσκολία. Ή αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν εφαρμογή BLK LIVE APP για Android και iOS για εύκολη και γρήγορη λειτουργία του σαρωτή.

4. Ακρίβεια χωρίς συμβιβασμούς.

O BLK360 νέας γενιάς διαθέτει 4 ρυθμίσεις ακρίβειας στα 6/12/25/50 mm @ 10 m με ρυθμό σάρωσης 680.000 σημεία το δευτερόλεπτο. Και σε αυτόν τον τομέα είναι ασυναγώνιστος.

5. Ενσωματωμένες τεχνολογίες.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο 3D laser scanner BLK360 νέας γενιάς είναι ένα προϊόν State-of -the-Art.
  • Με την μοναδική τεχνολογία VIS (Visual Inertial System) εξασφαλίζει ταχύτατο και ασφαλές registration των διαδοχικών σαρώσεων κάνοντας την δουλειά γραφείου παιχνίδι.
  • Λαμβάνει φωτογραφίες LDR με αυτόματη έκθεση, ενώ με την λειτουργία HDR πέντε λήψεων εξασφαλίζει τον σωστό χρωματισμό των νεφών σας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού. Διαθέτει 4 κάμερες 13 Mpixel που δίνουν συνολικά 104 Mpixel full dome εικόνα.
  • Διαθέτει θύρα USB-C για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων.
  • Είναι Laser Class 1 για απόλυτη ασφάλεια των ματιών

6. Aπεριόριστες δυνατότητες.

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την πλήρη σουίτα λογισμικών Cyclone της Leica Geosystems που κάνουν τον 3D laser scanner BLK360 G2 το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία της μέτρησης που θέλει να μπει στον κόσμο της τρισδιάστατης σάρωσης.

Κλείστε ένα ραντεβού για live demo με την ομάδα μας.

Καλέστε στο 210 2815440 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Θέματα από το Blog μας