-->

Λογισμικά

Leica Captivate - Μια συναρπαστική εμπειρία στο πεδίο

Image

Με σύνθημα τη φράση “3D everything, 3D everywhere” το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Πάντα πρωτοπόρος, η Leica εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες επιθυμούν να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους και προσφέρει όχι μόνο λύσεις που εξαλείφουν τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους αλλά λύσεις που βελτιώνουν ριζικά τον τρόπο εργασίας και αναδεικνύουν νέες, καινοτόμες μεθοδολογίες.

Το λογισμικό Leica Captivate field είναι μια πολυδιάστατη λύση που σας βοηθά να ολοκληρώνετε αποτελεσματικά την εργασία σας. Από τον γεωδαιτικό σας σταθμό και τον δέκτη GNSS έως τη χρήση MultiStation όπως ο MS60, το λογισμικό Captivate είναι ο βοηθός σας στο πεδίο ενώ τη ροή εργασίας συμπληρώνει το δυναμικό λογισμικό γραφείου Leica Infinity.
Η χρήση του Leica Captivate υποστηρίζει την εργασία πεδίου από την απλή χαρτογράφηση έως και σύνθετα projects BIM (Building Information Modeling).

Leica Captivate

Αιχμαλωτίστε τον κόσμο με ένα απλό άγγιγμα
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του νέου λογισμικού.

Περνώντας ατέλειωτες ώρες έρευνας και δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες η ομάδα της Leica και οι επαγγελματίες που βοήθησαν να υλοποιηθεί η καινοτόμος ιδέα, χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα ως μια συναρπαστική εμπειρία που κάθε επαγγελματίας πρέπει να βιώσει προκειμένου να δώσει μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο στον τρόπο που εργάζεται όσο και στα αποτελέσματα της εργασίας του.

Τεχνολογία 3D: πλήρης απεικόνιση κάθε σημείου της εργασίας σας.
  • Το λογισμικό Leica Captivate μετατρέπει τα δεδομένα σε ρεαλιστικά τρισδιάστατα μοντέλα και απλοποιεί την εργασία σας.
  • Σας επιτρέπει να εργαστείτε σε πραγματικό χρόνο σαν να ήσασταν στο γραφείο και να αποτυπώσετε με ακρίβεια όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
  • Σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης στο πεδίο χάρη στην έξυπνη παρουσίαση των δεδομένων της εργασίας σας και τις εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης τους.

Απλότητα: το κλειδί της επιτυχημένης εργασίας

  • Η συλλογή, διαχείριση και απεικόνιση δεδομένων γίνεται με τον πιο απλό, έξυπνο και ευέλικτο τρόπο.
  • Έχετε δυνατότητα ταξινόμησης των εφαρμογών ανάλογα με τη χρήση τους και διαμόρφωσης της αρχικής οθόνης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Γιατί, κάθε επαγγελματίας είναι ξεχωριστός.
  • Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής κάθε εφαρμογή εκτελείται αμέσως εξοικονομώντας χρόνο σε κάθε φάση της εργασίας.

Δείτε περισσότερα για το λογισμικό Leica Captivate.

Εκπαιδευτικά videos

Leica Captivate videos
Getting started
Leica Captivate videos
Coding & Dataflow
Leica Captivate videos
Connectivity
Leica Captivate videos
Staking & Checking
Leica Captivate videos
Total Station specific
Leica Captivate videos
Services
Leica Captivate videos
GNSS specific

Θέματα από το Blog μας